FLYTA.NUPriserVi har en bokningsplattform där man kan betala med kort eller swish direkt här på sidan. Bara klicka på den blå knappen nere i det högra hörnet så hittar ni priser, kalender och tillgängligheter.

För kickoff, events, skreddarsydda upplägg eller andra frågor ber vi er ta kontakt via mail eller telefon.
Hyra Kayaker


Våra kajaker är stabila och lättpaddlade både i flod och till havs! Det finns flera modeller att välja på: Prijon Tourjak, Prijon Motion, Seabird Expedition samt Havspaddeln. Vissa är snabbare, vissa är rymligare, men alla är stadiga på vattnet även för er som flyter fram för första gången. Ta gärna kontakt med oss för att lära er mer om skillnaden mellan våra modeller.

Kayakerna finns tillgängliga vid Simlången (Båthuset) i Simlångsdalen, men kan även efter förfrågan köras ut till överenskommen plats inom Hallands Län. Vänligen kontaka oss i samband med din bokning om vilket alternativ som passar er bäst. Kontakta oss på booking@flyta.se ifall ni vill hämta ut kayaker vid Simlången eller ifall ni vill få dom utkörda till angiven plats.

Kayak singel


I kajak kommer vi nära inpå djurlivet i total stillhet och glider ljudlöst fram över sjöar, floder & längs vår vackra stillsamma kust. I hyran ingår paddlar, flytvästar och kapell.

Halvdag (3h) 420 sek / Heldag (6h) 650 sekKayak dubbel


I kajak kommer vi nära inpå djurlivet i total stillhet och glider ljudlöst fram över sjöar, floder & längs vår vackra stillsamma kust. I hyran ingår paddlar, flytvästar och kapell. Våra dubbelkajaker är byggda för stabilitet, fart och komfort. Ett riktigt bra sätt att samarbeta och dela upplevelsen ute på vattnet.

Halvdag (3h) 420 sek / Heldag (6h) 650 sek

Flytväst ingår

Säsong: Att ta sig ut med kayak lämpar sig bäst inom Maj-September

Nybörjar Kurs Kayak


Introduktionskursen fokuserar på att skapa trygghet på vattnet och en känsla av kontroll och avslappning. Innehållet speglar deltagarna, och tar sikte på att förmedla grunderna för att kunna paddla i grupp på vattnet i lugna förhållanden efter en dag. Övningar vävs in i en trevlig dagsutflykt á 3h, och avslutas med kamraträddningsövningar i en lugn gruppsituation.

Nybörjarkurs 1050 SEK

Avancerad Kurs Kayak


Fortsättningskursen syftar att ge dig nycklarna till att kontrollera kajaken i utmanande förhållanden. Avancerad paddelteknik övas in samtidigt som vi diskuterar olika lösningar på svåra situationer och lär oss mer om vindar och strömmars effekt på kajakens färd genom vattnet. Vi går in på djupet i hur man väljer rätt kajak och lär oss att förstå skillnaden på olika typer av skrov och dess fördelar och nackdelar. Övningar vävs in i en trevlig dagsutflykt á 3 h, och avslutas med självräddningsövningar.

Fortsättningskurs Avancerad 1050 SEK

Hyra Kanoter


Med lika delar lätthet och stabilitet är kanadensaren en tidlös klassiker. Oavsett om man vill ta tältet med ut i friheten ett par dagar, eller bara leka runt längs en barnvänlig badplats så är kanoten ett bra alternativ för kortare och lättade paddling. I kanoter kan man sitta 2 personer samt ett barn ( 2 små barn går också bra, men sits saknas).
De vita kanoterna bakom båthuset innehåller flytvästar för barn och vuxna. 1x15-30kg, 1x20-50kg och 2x 50-90kg, samt en vadderad lös sittdyna. Barnfamiljer ombeds att välja dessa kanoter. Återställ grejerna till samma plats efter paddlingen så blir det enkelt för nästa grupp att hitta utrustningen.

Halvdag (3h) 420 sek / Heldag (6h) 650 sek

Hyra SUP


Stand up paddle, eller SUP är stora surfbrädor med mycket flytkraft och stabilitet som man använder ihop med en paddel. Namnet avslöjar det mesta, men enkelheten och lugnet är slående man upplever är slående. SUP är ett underbart sätt att möta havet eller sjön på stilla dagar. Vinkeln man får när man står upp gör att man ser allt under ytan som genom glas på stilla dagar. Hyran inkluderar paddel och grundläggande instruktioner.

Hyr SUP 100 SEK/timme

Hyra Bastuflotten


På Bastuflotten i Nissan njuter ni av dem skandinaviska kontrasterna i en klassisk vedeldad finsk bastu. Ni hittar oss flytande mitt i centrala Halmstad och möter en uppvärmd bastu efter bokning. Perfekt för grupper upp till 6 personer (8 personer får plats om man vill, men 6 är optimalt).

2h 120 min - 800 SEK (inkl. moms)

Matlagning i Vildmarken

Vi hjälper dig att anpassa ditt event! Kostnad sker enligt överenskommelse. Text om förslag om hur ett äventyr i vildmarken skulle vara. Text om att de ska kontakta dig på mail efter förfrågan/bokning. Vi hjälper dig att anpassa ditt event! Kostnad sker enligt överenskommelse. Text om förslag om hur ett äventyr i vildmarken skulle vara. Text om att de ska kontakta dig på mail efter förfrågan/bokning.

Pris från 550kr /person (minimum 4 personer

Konferens & Kick-Off Event

Vi hjälper er att skapa minnen!
Vi samarbetar med flera företag i området, och kan organisera allt från renodlade paddlingsarrangemang med hög kvalitativ mat och dryck, till kombinationsarrangemang med cykling, vandring, paddling, yoga, fiske, skogsbad mm. Vill ni äta middag i en grillkåta, eller ta en trerätters på värdshuset. Eller vill ni att vi sätter upp sträcktält ute i naturen och ordnar frilufts konferens med ljudsystem, scener, projektorer för utomhusbiograf?
Samstart som driver flyta.nu arbetar brett över flera branscher och kan därför lösa allt från mat & dryck till musik & föreläsningar som skapar oförglömliga kick-offs konferenser eller fester. Kostnad sker enligt överenskommelse. Ta kontakt med oss för samtal.

Kayaks & Kanoes for rent. Event & Course Activities in Simlångsdalen/Halmstad - Halland, SE

FLYTA.NU, HALLAND - 2023

FAQ